הקפאת חשבון פייסבוק

יום אחד קמתם והחלטתם שזהו! מתנתקים מהפייסבוק! לא רוצים לראות יותר את השטויות שחברים מפרסמים, לא את התמונות מתאילנד ובכלל, לשמור על הפרטיות שלכם בעידן פייסבוק זאת משימה לא קלה.

אז אם החלטתם שזהו! סוגרים את פייסבוק יש בפניכם 2 אפשרויות:
1. מחיקת החשבון לתמיד.
2. הקפאת החשבון תוך קבלת אפשרות לחזור מיידית בכל הזדמנות שרוצים.

איך מקפיאים את חשבון הפייסבוק?
* נכנסים ל – Account>Account Settings ובוחרים ב – deactivate
או שאפשר ללחוץ על הקישור הבא : http://www.facebook.com/deactivate.php

* בשלב הזה פייסבוק ינסה לשכנע אותכם לא להקפיא את החשבון ואפילו יעשה מניפולציה קטנה כשיציג תמונות של החברים שלכם שעלולים להתגעגע אליכם וגם תשאלו מה הסיבה שבגללה החלטתם להקפיא את החשבון.

* אחרי שמאשרים את הפרוצדורה, פייסבוק תבקש ממכם להזין את הסיסמה שלכם וברגע זה חשבונכם הוקפא! השם שלכם לא יופיע ברשימת החברים שלכם ולא ימצאו אותכם בחיפוש.

חוזרים מהקפאה
הגעגוגים הכריעו אותכם ואתם רוצים להוציא את חשבון הפייסבוק שלכם מהקפאה?
כל מה שעליכם לעשות זה להזין את שם המתשמש והסיסמה שלכם וחזרתם.

נקודה חשובה: הקפאת חשבון לא תמחק לכם את הסטטוסים, תמונות וכו' וברגע שחזרתם תראו אותם שוב.