כללי
2 חשודים נתפסו בחשד לגניבות רכב
ערנות ותגובה מהירה של שוטרי תחנת קריית מלאכי הובילו למעצר שני חשודים, תושבי השטחים, בשני אירועי גניבת רכב ואיתור רכב גנוב
שוטרי תחנת קריית מלאכי פתחו בליל שישי בחקירה בעקבות דיווח על גניבת רכב שאירעה בעיר. השוטרים ביצעו פעולות איתור מואצות, ובתוך זמן קצר איתרו את הרכב הגנוב. בתום מרדף משטרתי קצר, עצרו השוטרים את החשוד, תושב השטחים, מבית לחם, כבן 18, כשהוא נוהג ברכב הגנוב.
לאחר מכן, במהלך פעילות שגרתית בעיר, הבחינו השוטרים ברכב שעורר את חשדם. השוטרים סימנו לנהג לעצור לבדיקה מספר פעמים, אולם הנהג התעלם לקריאותיהם לעצור והמשיך בנסיעה. בתום מרדף משטרתי ממושך, עצרו השוטרים את החשוד, קטין תושב השטחים, שנוהג ברכב שהתברר גם הוא כגנוב.
שני החשודים נעצרו והובאו בפני בית המשפט, אשר האריך את מעצרם בהתאם לצורכי החקירה.
מפקד תחנת קריית מלאכי, סנ"צ ליאור מצרפי: "ערנות השוטרים ותגובה מהירה הפכו אירוע פלילי לאיתור ומעצר מהיר של החשודים. נמשיך לפעול בנחישות לשמירה על ביטחון התושבים ולמניעת פשיעה בעיר."
